rocketeer omslag med jakten lrez

Ny titel från Good Girl Art

Nu släpper vi en ny titel på vårt förlag och det är något som passar väl in i vårt sortiment och linje med vårt utbud.  I samband med att vi släpper denna världskända titel kommer även vår egen hjälte att debutera. Boken går att förhandsboka för ett billigare pris. (99:- för boken samt 45:- för frakten) Ordinarie pris kommer att landa på 120:- samt 45:- för porto. Tjäna pengar och förhandsboka nu och få specialtryck av Rocketeer och Jim Taff, eller ”Elvishjälten” som han har kallats på nätet.

När ni gör er förhandsbokning så behöver vi ha er postadress så vi kan skicka boken till er när den kommer. De 200 första kommer att få ett specialtryck av Rocketeer och av Jim Taff.

Ni skickar er förhandsbokning till: info@goodgirlart.net

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *